У Львові чоловіка підозрюють у виготовленні фальсифікованого антисептику

мед засоби

28-річному львів’янину, який виготовляв та торгував фальсифікованими «антисептиками», працівники прокуратури повідомили про підозру.

Чоловік виготовляв, перевозив та зберігав з метою збуту та збував завідомо фальсифіковані лікарські засоби. Вчиняв злочин повторно, за попередньою змовою групою осіб.

Про це повідомляють у прокуратурі Львівської області.

Встановлено, що чоловік разом зі спільниками організували цех у складських приміщеннях у м. Львові з незаконного виготовлення фальсифікованих лікарських засобів – антисептичного препарату «AХД 2000», без відповідних ліцензій, шляхом розведення водою з різними харчовими добавками і барвниками, та подальшого розливу в ємності різного об`єму. Продовжуючи свій злочинний умисел підозрюваний збував фальсифікат.

В ході проведення 6 санкціонованих обшуків у м. Львові за місцем здійснення діяльності, виготовлення фальсифікованої продукції та за місцем проживання фігуранта виявлено та вилучено: 2 транспортні засоби; 15 картонних коробок, в яких міститься 500 пляшок з дозатором, які в середині повністю заповнені прозорою речовиною; 2 рулони наліпок для антисептичного засобу у кількості 16 листів із надписами «АХД 2000»; 5 пластикових пляшок із спиртовмісною рідиною, 262 стіки дезінфікуючого засобу, 6 мобільних телефонів, 2 ноутбуки, грошові кошти в сумі понад 70 000 грн.

Підозрюваного затримано в порядку. Предмет злочину вилучено.

Наразі вирішується питання про арешт майна, обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: