У Золочеві відремонтували медзаклад за понад 19 мільйонів

_1609931004_428x224_3_0_nw
Фото: ЛОДА

У головному та терапевтично-інфекційному корпусах Золочівської центральної районної лікарні завершили термомодернізацію.

Як повідомили у пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації, проєкт реалізовувався впродовж 2018-2020 років за напрямком енергозбереження, на що загалом було скеровано понад 19,7 млн грн, зокрема із Державного фонду регіонального розвитку скерували 16,8 млн грн, а із місцевого бюджету – 2,9 млн грн.

«За ці кошти проведено заміну даху з утепленням, утеплено фасади, проведено гідроізоляцію фундаментів, завершено заміну вікон та дверей на енергозберігаючі, встановлено ліфт та проведено благоустрій території», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в лікарні функціонує 180 ліжок. Тут діє інфекційне, терапевтичне, неврологічне, пологове, лікувально-приймальне відділення, хірургія №1 (надається допомога хірургічним, урологічним та гінекологічним хворим), хірургія №2 (надається допомога травматологічним хворим), відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії та зал гемодіалізу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: