Як працюватимуть комунальні підприємства під час різдвяних вихідних у Львові

водоканал
Фото (ілюстративне)

У зв’язку вихідними з нагоди Різдвяних свят, з 7 по 10 січня у місті працюватимуть чергові бригади комунальних підприємств ЛМКП «Львівтеплоенерго», ЛКП «Залізничнетеплоенерго», ЛМКП «Львівводоканал» та чергові бригади ШРП.

Про це повідомили у мерії.

Зазначається, що, зокрема, ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. В разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть.

Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15−85.

Також цілодобово працюватиме аварійно-диспетчерська служба ЛКП «Залізничнетеплоенерго». У разі необхідності, можна звертатися за номером тел. 292−01−87.

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал» у випадку виникнення аварійних ситуацій на мережах водопостачання необхідно звертатися в диспетчерську службу, яка працює цілодобово, за номером 15−51. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті ТУТ підприємства чи на порталі Гарячої лінії міста.

Також у черговому режимі працюватимуть бригади ШРП.

«У разі інших нестандартних ситуацій, можна телефонувати на Гарячу лінію міста за номером 15−80», - повідомили у мерії Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: