На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві

затриманий

У Самбірському районі затримали 35-річного мужчину, якого підозрюють у вбивстві односельчанина. Затриманому загрожує покарання - від 7 до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

6 січня близько 22.00 у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги - прибувши на виклик в одне із сіл, вони виявили тіло чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, кінолог, експерти-криміналісти та співробітники інших служб Самбірського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого - 27-річного місцевого мешканця, на тілі якого було виявлено кілька колото-різаних ран.

Також встановлено, що чоловік був у гостях і близько 21.30 між ним та 27-річним господарем будинку виник конфлікт. Гість завдав господарю кілька ударів ножем, спричинивши поранення, від яких той помер до приїзду медиків. Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання - від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: