У Пустомитівському районі, поблизу траси, виявили звалище медичних відходів

130d1793-99ce-41ae-a23e-46b267f0a977
Фото з місця події, пресслужба поліції Львівської області

У одному із сіл Пустомитівського району поліцейські виявили звалище медичних відходів. Уже відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляють у ГУ НП у Львівській області, у п'ятницю, 8 січня, під час моніторингу соцмереж поліцейські виявили інформацію про те, що поблизу села Сокільники Пустомитівского району знайдено медичні відходи, а саме – пробірки зі слідами крові.

«Під час огляду місця події правоохоронці виявили у лісопосадці поблизу автодороги «Львів-Пустомити» насип побутового сміття та медичні скляні колби з речовиною, схожою на кров», - сказано в повідомленні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Зазначається, що санкція статті передбачає покарання - штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: