Голова ЛОДА закликає партійне керівництво СН відреагувати на санкції проти Дубінського

121116674_672748833648766_3600916846707270371_n-696x464

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький закликав партійне керівництво «Слуга народу» дати оцінку ситуації через запровадження США санкцій проти члена партії Олександра Дубінського.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Учора Сполучені Штати Америки ввели санкції проти 7 громадян та 4 засобів масової інформації України через втручання у президентські вибори США. Серед цих осіб – народний депутат від ПП «Слуга народу» та очільник Київської обласної організації партії Олександр Дубінський. Його називають «частиною пов’язаної з Росією мережі іноземного впливу». Звинувачення достатньо серйозні.

Ця заява розміщена на сайті Міністерства фінансів країни, яка чи не найбільше допомагала та продовжує допомагати нам у боротьбі проти російського агресора.

Як очільник Львівської облдержадміністрації та депутат Львівської обласної ради від ПП «Слуга народу» закликаю партійне керівництво дати оцінку ситуації».

Нагадаємо, США ввели санкції проти низки громадян та засобів масової інформації України через втручання у президентські вибори Сполучених Штатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: