На Львівщині рейсовий автобус травмував чоловіка

дтп65

Як попередньо встановили слідчі, чоловік, на якого здійснив наїзд рейсовий автобус, переходив проїзну частину в непризначеному місці та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 січня близько сьомої години ранку на автодорозі «Західний обхід Львова» неподалік села Скнилів Пустомитівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій рейсового автобуса, 47-річний мешканець Миколаївського району, здійснив наїзд на пішохода, 23-річного місцевого жителя, який переходив проїзну частину в непризначеному місці. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Окрім того, медики діагностували у пацієнта алкогольне сп’яніння.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: