Стало відомо, як відбуватиметься цьогорічне пробне ЗНО

img-foto

19 січня завершується реєстрація на пробне ЗНО, яке відбудеться 10 квітня.  Цього року тестування триватиме один день, а учасники зможуть обрати лише один предмет.

«Для учасників ЗНО ми пропонуємо наступну підготовку. З одного боку - це тренувальне онлайн тестування, яке є безкоштовним. Проте це не допоможе учасникам зрозуміти й побачити процедуру проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Саме тому ми запрошуємо учнів до участі у пробному ЗНО», - розповів  під час брифінгу заступник керівника Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник.

За його словами, пробне ЗНО дозволить учням зрозуміти як відбувається реєстрація, допуск у пункт тестування, сама процедура роботи у пункті.

«Окрім цього, бонусом для учасників пробного тестування буде те, що після тестування вони зможуть отримати доступ до всіх тестових зошитів, заповнити ті завдання, які їм потрібні й отримати результати. Учні зможуть побачити свій результат на рівні всіх учасників пробного ЗНО в Україні. Це вже вдруге Український центр оцінювання якості освіти надає таку можливість. Також після тестування учасники зможуть побачити докладне пояснення фахівців Центру щодо тих завдань, які були на пробному»,- додав Андрій Миляник.

Пройти пробне тестування можна з таких предметів: українська мова, українська мова і література, біологія, географія, історія України, математика, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова, фізика, хімія.

Найпопулярнішим предметом пробного ЗНО для учнів області є англійська мова, у трійку лідерів також входять українська мова і література та математика.

Нагадаємо, реєстрація учасників пробного ЗНО здійснюється через інтернет на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Учень обирає предмет, роздруковує квитанцію та упродовж трьох днів оплачує її. Вартість пробного ЗНО – 240 грн.

Станом на 12 січня для участі у пробному ЗНО вже зареєструвались 7805 осіб-мешканців Львівщини.

Реєстрація на участь в основній сесії ЗНО розпочнеться 1 лютого і триватиме до 5 березня. Саме ЗНО відбудеться у травні-червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: