Дизельний генератор. Зручно та надійно

76_1

Житлові споруди та промислові об’єкти, що розташовані далеко від міста, інколи бувають позбавлені централізованої електрики або потерпають від її вимкнення.

Щоб уникнути форс-мажорних ситуацій, доцільно придбати електрогенератор. З-поміж трьох видів автономних електростанцій оптимальним вибором буде дизельний варіант.

Переваги дизель-генераторів

Серед плюсів варто згадати:

  • Економна витрата пального.
  • Можливість роботи до 10 діб без дозаправки.
  • Легкість заправки.
  • Простота в користуванні та обслуговуванні.
  • Низький рівень шуму.
  • Тривалий термін експлуатації до першого ремонту (40 тисяч мотогодин).
  • Надійність та довговічність.
  • Здатність працювати у широкому температурному діапазоні.

Як порівняти з бензиновими генераторами, дизельні моделі більш продуктивні та, на відміну від газових, мобільніші та безпечніші під час монтажу.

Придбати такий незамінний пристрій можна онлайн, в столичному интернет-магазині 220 Volt. Доставка здійснюється по всій країні. Але якщо йдеться про габаритне устаткування, можливість установки та сервісу треба уточнювати у співробітників компанії.

Більш розлога інформація доступна за посиланням https://220volt.com.ua/generatory/tip_generatora_dizelnie_generatori/. Зв’яжіться з оператором та отримайте відповіді на усі питання.

Технічні параметри дизельних електростанцій

За кількістю фаз вирізняють однофазні та трифазні джерела автономного живлення. Перші виробляють напругу 220 В та використовуються переважно для побутових потреб у квартирах. Другі можуть давати на виході як 220 В для побутової мережі, так і 380 В для промислової.

Потужність — головна характеристика обладнання. Вона коливається від 2 до 2400 кВт. Для забезпечення потреб невеликого заміського будинку зазвичай купують моделі на 5 або 10 кВт. Пристрої на 30, 50 та 100 кВт здатні покривати потреби більш значних об’єктів: заміських готелів, пансіонів або невеликих промислових підприємств.

Вирахувати необхідну потужність автономної електроустановки можна склавши номінальну та пускову потужність усіх приладів, які планується використовувати. Треба також врахувати коефіцієнт запасу потужності для кожного приладу.

За типом стартера джерела автономного живлення поділяються на ті, що вмикаються вручну та автоматично. Перший варіант може буди незручним або важким для фізично непідготовлених людей.

Ще один параметр — спосіб утворення електромагнітного поля, у якому виробляється електрика. За ним виділяють генератори:

  • Синхронні. Дають стабільну напругу на виході, але схильні до перевантажень. Ідеально підходять для електродвигунів, насосів, компресорів. Такий механізм здатний видавати струм, що перевищує номінальне значення у 2 рази.
  • Асинхронні. Захищені від зовнішнього впливу, малочутливі до коротких замикань, тому незамінні для зварювальних робіт. Добре підходять для живлення комп'ютерів, електроплит, нагрівачів та іншої техніки. Якщо обладнання вимагає високого стартового навантаження, краще обрати синхронну модель.

Технічні параметри впливають на габарити устаткування. Воно може бути стаціонарним, пересувним та портативним.

* Реклама 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: