Митники Львівщини за 2020-й рік вилучили товарів на понад 200 мільйонів

митинця

Упродовж 2020 року працівники Галицької митниці Держмитслужби припинили 2459 порушень митних правил, вартість предметів правопорушень становить понад 200 млн грн.

Про це повідомляють у Галицькій митниці Держмитслужби.

Серед вилученого переважають промислові товари. Так, в пункті пропуску «Рава-Руська-Гребенне», митники вилучили спортивне взуття та одяг вартістю майже 25 млн грн. В іншому випадку вилучено майже вісім тонн чоловічого та жіночого одягу, аксесуарів до них та сумок в асортименті вартістю 24,1 млн грн.

Рекордну суму незадекларованих коштів - понад 127 тисяч фунтів стерлінгів виявили працівники митниці у пункті пропуску «Шегині-Медика». Чоловік повертався в Україну мікроавтобусом і на кордоні задекларував старі меблі, побутові прилади, одяг та інше. Проте гроші українець не задекларував і жодних документів на їх перевезення не подав.

На українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Грушів – Будомєж» працівники митники виявили близько 20 кг гашишу, які були сховані у запасному колесі мікроавтобуса. Наркотики намагався ввезти в Україну 40-річний мешканець Івано-Франківської області. За цінами «чорного» ринку, роздрібна вартість такої партії гашишу становить близько 10 млн грн.

Також було виявлено вогнепальну зброю та набої. В одному випадку виявлено гвинтівку в розібраному вигляді. В іншому, – серед товарів домашнього вжитку виявили пістолет «BERETTA» та 174 шт. патронів до нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: