По всій країні буде розгорнута мережа пунктів обігріву

пункт обігрвіву

На період істотного зниження температури у всіх областях України буде розгорнуто мережу пунктів обігріву, в регіонах з інтенсивними опадами на складних ділянках доріг буде працювати снігоочисна техніка.

Відповідні заходи готовності органів влади до реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов’язані з ускладненням погодних умов на території України протягом 13-17 січня 2021 року прийнято за результатами засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, - повідомляють у пресслужбі Кабміну.

«Серед заходів, які повинні здійснити Мінінфраструктури, Національна поліція, ДСНС, Укравтодор та Укртрансбезпеки, - інформування через ЗМІ перевізників та водіїв про очікуване ускладнення ситуації на дорогах. Також в областях, де очікуються інтенсивні опади, потрібно вивести снігоочисну та посипочну техніку на найбільш складні ділянки доріг, привести в готовність таку техніку для взаємодії з суміжними регіонами, де прогнозуються сильні снігопади. Крім того, необхідно забезпечити профілактичне оброблення дорожнього покриття та прибирання снігу на автошляхах і в населених пунктах та своєчасно приймати рішення щодо обмеження руху транспорту з відповідним інформуванням про це», - додали в пресслужбі Кабміну.

Як повідомлялося, синоптики попередили про істотне похолодання найближчими днями. При цьому, за даними «Укравтодору», за даними на ранок 14 січня, проїзд по всіх дорогах державного значення забезпечений.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: