SkyUp знову оновлює правила перевезення ручної поклажі

авіа
Фото ілюстративне

Із 20 січня нинішнього року  українська авіакомпанія SkyUp збільшує максимальну вагу одного місця ручної поклажі з 7 до 9 кг.

Про це повідомляють у пресслужбі авіакомпанії.

Так, максимальну вагу одного місця ручної поклажі, перевезення якого входить до вартості квитка незалежно від обраного тарифу і не вимагає додаткових доплат, буде збільшено з 7 до 9 кг. Разом з тим розміри цієї сумки/валізи, як і раніше, не повинні перевищувати 55х40х20 см.

Окрім цього, додаткові предмети (ноутбук, чоловіча/жіноча сумка, верхній одяг, парасолька, книга/журнал/папка для паперів), які можна було безкоштовно брати на борт, за новими правилами повинні будуть розміщуватися всередині сумки/валізи з ручною поклажею. Винятком є товари Duty Free, які до 31 березня 2021 року включно можна додатково брати на борт безкоштовно.

Починаючи з 1 квітня для безкоштовного перевезення їх також треба буде розміщувати всередині сумки/валізи з ручною поклажею або доплачувати за пронесення окремого пакету на борт $25, що в гривневому еквіваленті за курсом НБУ на день публікації становить 699,25 грн.

Для пасажирів, які подорожують з дітьми, правила щодо додаткових дитячих речей, які можна безкоштовно взяти на борт, залишаються незмінними.

Для всіх наявних тарифів (Basic, Standard, Flex) стане доступною можливість перевезення другої одиниці ручної поклажі: у тарифах Standard і Flex — безкоштовно, а у Basic — за додаткову плату.

Тариф Economy Basic:

  • безкоштовна одиниця ручної поклажі (до 9 кг, розміри — 55х40х20 см);
    друга одиниця ручної поклажі за додаткову плату (до 9 кг, розміри — 55х40х20 см).

Вартість другої одиниці ручної поклажі для пасажирів чартерних і регулярних рейсів становитиме $12, що в гривневому еквіваленті за курсом НБУ на день публікації складає 335,64 грн, при бронюванні онлайн завчасно або $25, що в гривневому еквіваленті за курсом НБУ на день публікації складає 699,25 грн, при бронюванні в день вильоту в аеропорту.

Тариф Economy Standard:

  • безкоштовна одиниця ручної поклажі (до 9 кг, розміри — 55х40х20 см);
    друга безкоштовна одиниця ручної поклажі (до 5 кг, розміри — 35х20х10 см).

Тариф Economy Flex:

  • безкоштовна одиниця ручної поклажі (до 9 кг, розміри — 55х40х20 см);
  • друга безкоштовна одиниця ручної поклажі (до 9 кг, розміри — 55х40х20 см).

Перевезення ручної поклажі за квитками, які були придбані до 19 січня 2021 року включно, здійснюватиметься за правилами, єдиними для всіх тарифів:

  • безкоштовна одиниця ручної поклажі (до 7 кг, розміри — 55х40х20 см);
  • безкоштовне перевезення додаткових предметів (ноутбук, чоловіча/жіноча сумка, верхній одяг, парасолька, книга/журнал/папка для паперів, товари Duty Free) загальною вагою до 3 кг та розмірами — не більше 35х20х10 см.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: