Зранку Львів прибирало 86 одиниць снігоочисної техніки

aaa06531-f3df7fb0
Фото: ЛМР

Станом на ранок 16 січня по місту працювало 86 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 8 машин було на чергуванні. Для посипання вулиць використано 249,5 м куб піскосуміші та 98 тонн реагентів і солі.

Відтак, до прибирання було залучено: 29 піскорозкидувачів, 7 навантажувачів, 25 тракторів, 2 грейдери, 1 підмітальну машину та 22 одиниці іншої техніки, повідомляють у ЛМР.

Також зранку до прибирання міста були залучені двірники, працівники ЛКП та ШРП.

«Зараз усі комунальні служби активно залучені до прибирання міста від снігу та ожеледиці. В першу чергу, працюємо на магістральних дорогах. Двірники також прибирають прибудинкові території, хідники. Просимо голів ОСББ, ЖБК та приватні управляючі компанії брати активну участь у наведенні порядку біля будинків, які є у них на обслуговуванні. Вдень, за потреби, снігоочисна техніка також буде працювати», — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, загалом по місту до роботи в зимовий період буде залучено 138 одиниць. З них безпосередньо снігоприбиральної техніки — піскосії, машини з плужно-щіточним обладнанням, тракторці - це 86 одиниць. Місто має також 24 тис тонн піскосоляної суміші, та орієнтовно 5,5 тис. тонн чистої технічної солі, і 86 тонн хімічного реагенту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: