У Львові на вулицях працює снігоприбиральна техніка

сніг5

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з огляду на значні опади снігу, зараз на вулицях міста працює снігоприбиральна техніка. Загалом до роботи залучено 47 одиниць техніки, - пишуть у пресслужбі ЛМР.

Зокрема, станом на зараз у Галицькому районі працює 4 піскорозкидувачі і 1 трактор; у Шевченківському районі працює 6 піскорозкидувачів; у Франківському районі працює 6 тракторів і 2 піскорозкидувачі; у Сихівському районі працює 4 піскорозкидувачі і 3 трактори, а у Залізничному районі працює 5 піскорозкидувачів, 1 трактор і 1 навантажувач. У Личаківському районі до прибирання території району і територіальної громади залучено 5 піскорозкидувачів, 3 підмітальні і 2 посипальні тракторці працюють на тротуарах. Також ЛКП «Господар» залучив до роботи 3 трактори та 1 мотоблок.

«Снігоприбиральна техніка комунальних служб очищає місто від снігу. Відзначимо, що від завтра прогнозують потепління», — повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Нагадаємо, зранку 19 січня по місту працювало 16 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 50 машин було на чергуванні. Для посипання вулиць використано 38 м куб піскосуміші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: