Скільки Львівщина витратила на оснащення лікарень у 2020 році

лікрні
фото з архіву (ілюстративне)

На оснащення 16 закладів охорони здоров’я області високоспеціалізованим медичним обладнанням, апаратурою та медтехнікою у 2020 році витратили близько 63,6 млн грн.

Про це йшлося під час звіту про стан виконання заходів Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я Львівської області, який заслухали на комісії з питань охорони здоров’я та материнства, - йдеться на сторінці у соцмережі Львівської обласної ради.

За ці кошти вдалося придбати 17 апаратів штучної вентиляції легень, 34 кисневих концентратори, 4 апарати УЗД, 7 рентгенапаратів, 2 автомобілі швидкою медичної допомоги, аспіратори, пулькоксиметри, шприцеві насоси та інше медичне обладнання.

Також депутати розглянули доопрацьований проєкт Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я Львівської області, у якому враховані напрацьовані пропозиції членів комісії в межах затвердженого бюджетом фінансування на цей рік у 168 млн грн.

Після остаточного погодження профільною комісією програму мають розглянути та затвердити на сесії Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: