Львівщина лідирує за кількістю укладених договорів за Програмою «5-7-9%»

кредити

За час дії Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» у Львівській області видали 704 кредити на суму майже 1 мільярд 290 млн грн. Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

За кількістю виданих кредитів Львівщина лідер серед областей України.

«Не може не тішити те, що Львівщина вже упродовж тривалого часу  є лідером за кількістю укладених договорів в межах програми. Це показник, як правильного інформування, так і активності бізнесу. Вкотре зазначаємо, що кредитування бізнесу – вагомий чинник економічного зростання. І програма підтримки бізнесу «5-7-9» показала хороші результати в області. Що важливо, вона дозволяє підтримати бізнес в нелегкий час пандемії»,-  розповів заступник директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Орест Гринів.

Серед видів діяльності найбільше по сумах виданих кредитів скерували на галузь сільського господарства - 28%, оптову та роздрібну торгівлю - 26%, переробну промисловість - 21%, транспорт - 7%, охорону здоров’я - 2%.

За цілями кредитування у Львівській області переважає рефінансування – 40%, надання кредитів на оборотний капітал в рамках антикризового пакету – 39%. Зростає кредитування на інвестиційні потреби – 21%.

Більше про Державну програму «Доступні кредити 5-7-9%» за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: