У Парку культури обвалилась частина нещодавно відремонтованої арки

арка3

У Парку культури обвалилась частина арки, яку відремонтували восени. Про це йдеться на сторінці Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького у соцмережі.

«Внаслідок проведеного тендеру по системі Prozorro, Парку Культури, на жаль, трапився невідповідальний і халатний підрядник, який не зміг ні завершити роботи із капітального ремонту Центральної арки у вказані терміни, ані провести їх якісно і належно.

Внаслідок цього, — результати їхньої роботи на фото», - йдеться у дописі.

У Парку просять вибачення за такі незручності і запевняють, що підрядник не отримав коштів за проведені роботи, а навесні за власні кошти усуватиме усі недоліки.

Нагадаємо, капітальний ремонт центрального входу

Загальна вартість, згідно з тендером — 1 860 000 грн.

Підрядник: Підприємство об'єднання громадян «Центр комплекс».

Юрист-консультант КП «Центр-Комплекс» Тимчишин Михайло Євгенович перед ремонтом розповідав, що конструкція мала б встояти кілька десятиліть.

«На цьому об`єкті проводяться ремонтно-реставраційні роботи арки центрального входу. Конструкція досить давня і була побудована не тими методами, якими будується зараз. Складність полягає в тому, що тут старі конструкції і радянський бетон, які не витримали перевірки часом. Довелось багато демонтувати і монтувати заново. Оскільки від міської ради стоїть завдання максимально зберегти структуру об`єкту, щоб її вигляд був максимально приближений до оригінального варіанту.

Фактично перестил буде з гідроізоляцією, тобто конструкція мала б відстояти кілька десятиліть».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: