У Львові шестеро осіб отруїлися чадним газом

fkXyQFKsuHVdl1d (1)
Фото: відкриті джерела (ілюстраційне)

23 січня у Львові сталося кілька отруєннь чадним газом.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Перший випадок трапився близько 16:35 год., у квартирі багатоквартирного будинку на вул. Довбуша, 16ц. Отруїлася сім’я із 3 осіб, у тому числі 1 дитина 12 років, Потерпілих у стані легкого ступеня отруєння госпіталізовано у медичні заклади міста.

Друге отруєння відбулося близько 18:25 год., у квартирі чотирьохповерхового багатоквартирного будинку на Івана Франка, 90. Постраждало двоє осіб, мешканців Полтавської області. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Львівську ОКЛ. Аварійною бригадою ПАТ «Львівгаз» припинено подачу газу на газовий котел. Квартира обладнана двофункційним газовим котлом.

Третій випадок стався близько 18:35 год., у квартирі п’ятиповерхового багатоквартирного будинку на вул. Героїв Майдану, 3. Отруїлася мешканка квартири 1926 року народження. Потерпілу у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Львівську ОКЛ. Аварійною бригадою ПАТ «Львівгаз» припинено подачу газу на газову колонку. Квартира обладнана ПГ-4, газовою колонкою, кахельною пічкою.

Обставини всіх подій встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: