«Нафтогаз» встановив ціни на газ за січень

газ77

Ціна на природний газ у січні для населення в межах тарифного плану «Місячний» складає 7,22 грн/куб.м. з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначимо, що ціна на блакитне паливо від газопостачальної компанії «Нафтогаз України» у січні традиційно лишається нижчою за середньоринкову.

Зміни цін на газ у січні обумовлені, в першу чергу, сезонним фактором та збільшенням оптової ціни на блакитне паливо.

Разом із тим ГК «Нафтогаз України», починаючи з серпня, пропонує своїм клієнтам газ за одними з найнижчих цін серед постачальників. Таку ціну компанія може собі дозволити завдяки помірній націнці на блакитне паливо, довгостроковому контракту на оптову закупівлю газу, а також оптимізації операційних витрат — газопостачальна компанія не розбудовує широку мережу офлайнових сервісних центрів, а пропонує зручні сервіси онлайн та залучає для підключення та обслуговування відділення й офіси наших партнерів у рамках співпраці.

ГК «Нафтогаз України» формує ціни лише для своїх побутових клієнтів. Якщо клієнти інших газопостачальних компаній мають бажання отримувати газ за цінами ГК «Нафтогаз України», то їм потрібно змінити постачальника.Зробити це можна онлайн — на сайті gas.ua чи на сайті Приват24.
Або ж оформити заявку у 42 відділеннях банку ПУМБ чи в мережі регіональних партнерів.

Також із початку наступного року клієнти зможуть підключитися ще у понад 2-х тисячах відділень нового партнера, а протягом першого кварталу 2021 року партнерська мережа збільшиться ще на 1000 відділень, що дозволить оформлювати офлайн-заявку на підключення до ГК «Нафтогаз України» практично у кожному населеному пункті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: