У Львові оголосили конкурс плакатів та есе для студентів щодо збереження історичних пам'яток

Товариство охорони пам’яток запрошує студентів взяти участь у конкурсі плакатів та есе на тему збереження історичних пам'яток країни «Зруйнована пам'ятка— втрачена пам'ять».

ІА.Дивись.info стала інформаційним партнером проєкту.

«Довкола нас десятки замків у руїнах, сотні палаців з проваленими дахами і порожніми очницями вікон… Ці замки вже не боронять доблесні рицарі, а  палацах вже немає місця для романтичних принців та принцес, там живуть хіба що примари», - повідомляють організатори.

Там зазначають, що участь можуть брати студенти, які вважають, що культурна та історична спадщина— це важливо, тих, хто хоче, аби на пам'ятку звернули увагу інші.

«Оголошуючи цей Конкурс, ми хочемо ще раз наголосити на унікальності та самобутності культурної спадщини, хочемо привернути увагу до проблеми руйнування і відновлення пам’яток. Цими своїми творами Ви долучитеся до порятунку наших пам’яток і збереження нашої пам’яті», - додають у повідомленні.

Умови конкурсу:

Роботи повинні відображати проблеми збереження пам’яток історії та культури в Україні, заохочувати до порятунку культурної спадщини.

  • Плакати — авторські роботи, виконані в будь-якій техніці, (живопис, графіка, колаж, повноколірні, чорно-білі та інші), формату А2, або електронний варіант розміром 420х594 мм у форматі TIFF, або JPG з розширенням 300 пікселів для повноколірного і 600 – для чорно-білого друку.
  • Есе – обсягом до 3-х друкованих сторінок А4 (14 pt з інтервалом 1,5 між рядками).
  • Конкурсні роботи чекаємо на електронну адресу: [email protected] , або за адресою: Львів, вул.Коперника,40А,

Конкурс триватиме до 31 січня  2021-го року (продовжено до 15 лютого).

Разом з конкурсними необхідно подавати: прізвище та ім′я, вік, ВНЗ (факультет, група), поштову адресу та телефон, а також зазначити: «На студентський конкурс».

Контактний телефон: 0677729442

За перші місця у конкурсі переможці отримають бездротові навушники AirPods, за другі місця – фітнес-браслети Xiaomi Mi Band 3, за треті місця – навушники EarPods. Конкурсанти також отримають заохочувальні призи.

Есе переможців будуть видані окремою збіркою та опубліковані в медіа. Найкращі плакати – надруковані та розміщені (із зазначенням, що автор – переможець конкурсу) на сіті-лайтах Львова.

  • Спонсор конкурсу: «Міст-Америка inc.»
  • Видавнича підтримка: видавництво «Львівська політехніка».
  • Організатор: ЛОО Українського товариства охорони пам’яток історії та культури.
  • Інформаційні партнери: інформаційна агенція «Гал-інфо», інформаційна агенція«Дивись-інфо», Діло, Форпост, краєзнавчо-туристичний портал «Край».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: