В італійському підручнику віднайшли російську пропаганду (фото)

італія

В Італії, в підручниках де є розділи про Україну, зазначено, що в Україні є дві офіційні мови - українська та російська. А також що Донецьк і Луганськ через етнічні суперечки укранців та російської меншості стали автономними.

В Італії, в підручниках де є розділи про Україну, зазначено, що в Україні є дві офіційні мови - українська та російська. А також, що Донецьк і Луганськ через етнічні суперечки укранців та російської меншості стали автономними.

Про це повідомляє журналіст Олександр Аронець у соцмережі. Як доказ - він навів фото підручника.

«Як працює московська пропаганда в Італії.

Як відомо, в Італії офіційно проживають півмільйона укранців, або ж більше мільйона за неофіційними даними.

Ще відомо, що Італія офіційно не визнала окупацію Криму і підтримує санкції проти Росії за окупацію Криму і збройну агресію Росії на сході України. Але все це нівелюється, адже дітей вони вчать протилежного та навіть відвертої брехні.
На фото книжка з географії, якою навчається зокрема мій брат та інші сотні тисяч дітей в Італії.

У книзі є цілий розділ присвячений Україні, де написана відверта брехня, зокрема, що в Україні є дві офіційні мови - українська та російська. Що в Криму відбувся референдум про приєднання до Росії (і жодного слова про те, яким був той «референдум», а в примітках пишуть, що ЄС не визнав анексію, але жодного слова про те, що сама Італія не визнала теж), а також що Донецьк і Луганськ через етнічні суперечки укранців та російської меншості стали автономними, знову ж таки, жодного слова про збройну інтервенцію Росії, що офіційно визнає уряд Італії.

Мені цікаво, це так влада Італії піклується про понад мільйонну українську діаспору, нав'язуючи у підручниках тези з телеканалу Раша Тудей? Хто затверджував підручник, який суперечить офіційній позиції самої країни і містить просто брехливі твердження?
Не сумніваюсь, що подібні історії є і в інших країнах ЄС», - написав у дописі Олександр Аронець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: