Акція «Лютий GIG» від інтернет-провайдера Мережа Ланет

уцу

Швидкий і безперебійний Інтернет — це справжня життєва необхідність, що стало ще більш відчутним під час карантину.

Швидкий і безперебійний Інтернет — це справжня життєва необхідність, що стало ще більш відчутним під час карантину.

Він не тільки забезпечує максимальний комфорт, але й дозволяє нормально працювати та навчатись у віддаленому форматі, спілкуватися за допомогою відеозв'язку, брати участь в онлайн-конференціях, а також завантажувати й обробляти великі обсяги файлів. У всіх цих випадках для досягнення високої продуктивності необхідне не тільки якісне підключення до Всесвітньої павутини, але й достатня швидкість Інтернету.

Якщо ви відчуваєте, що стандартної швидкості 100 Мбіт/с, яку надає більшість вітчизняних провайдерів, вам недостатньо, то вам варто звернути увагу на можливість підключення гігабітного Інтернету. Але для отримання реальної турбо-швидкості дуже важливо вибрати надійну та перевірену компанію, що надає подібні послуги.

Як підключити безлімітний гігабітний Інтернет у Червонограді

Наразі існує велика кількість інтернет-провайдерів, що працюють у різних регіонах нашої країни. Але лише мала частина з них пропонує підключити Інтернет на швидкості до 1 Гбіт/с. Провайдер Мережа Ланет по праву вважається лідером гігабітного Інтернету в Україні, надаючи послуги дійсно високої якості.

Серед переваг користування послугами від компанії Ланет можна виділити такі:

  • швидка обробка вхідних заявок та оперативне підключення до мережі;
  • якісний домашній Інтернет без перебоїв;
  • різноманітність тарифів, серед яких кожен зможе підібрати для себе оптимальний варіант;
  • кваліфікована цілодобова технічна підтримка;
  • зручне управління послугами в своєму особистому кабінеті;
  • широка карта покриття;
  • наявність бонусів і програм лояльності.

Окрім того, для своїх нових абонентів інтернет-провайдер підготував найбільш вигідні умови співпраці, запустивши акцію «Лютий GIG».

«Лютий GIG»: умови акційного підключення

Якщо ви не знаєте, скільки коштує гігабіт від національного лідера в галузі телекомунікацій, то будете приємно здивовані тому, наскільки це доступно. Завдяки акційній пропозиції «Лютий GIG» від Мережі Ланет у вас є відмінна можливість скористатися інноваційною технологією за символічною ціною.

За умови підключення акційного тарифу до 28 лютого поточного року ви зможете без будь-яких обмежень користуватися гігабітом до кінця весни, одноразово сплативши лише 33 грн. Окрім того, в умови тарифу входить і ТБ-пакет «Core», що надає доступ до 150+ найкращих українських і зарубіжних телеканалів, понад 80 з яких представлені в HD-якості.

Щоб підключити акційний тариф, залиште заявку на сайті lanet.ua, або зв'яжіться з менеджером компанії за телефоном (03249) 3-10-20 або за допомогою електронної пошти: [email protected]. Центр обслуговування абонентів у Червонограді знаходиться на вул. Василя Стуса, 53.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: