Львівські поліцейські врятували цуценя, якого власник зачинив на балконі(відео)

0c9e7e56-1700-48a4-90b7-7d7e57b672c1

У вівторок, 26 січня, патрульні поліцейські врятували песика, якого новий господар зачинив на балконі.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Учора, близько 16.00 години, сусіди одного з львівських будинків на вулиці Раковській попросили про допомогу, адже на балконі вже більш ніж годину скавулить цуценя.

«Інспектори побачили, що в помешканні світиться світло, однак двері ніхто не відчинив. У 43-річного мешканця цього будинку був вимкнений телефон. Вони зателефонували до його матері. Жінка дала дозвіл на порятунок собаченя і сказала, щоб його забрали. Вона пояснила дії сина, тим, що собака сходив в туалет у будинку і за це він його посадив на балкон», - сказано в повідомленні.

Поліцейські знайшли драбину і Степан зняв цуценя з балкону. Собаченя дуже змерзло. Інспектори назвали його Айсом і навіть патрульний захотів його забрати жити до себе.

Допоки поліцейські опікувалися подальшою долею чотирилапого, воно знайшло прихисток у сусідів. Інспектори встановили особу жінки, яка продала цуценя чоловікові за 100 гривень. Коли він вийшов на зв‘язок, вона приїхала і повернувши йому гроші забрала цуценя. Здоров'ю чотирилапого нічого не загрожує і вже є охочі забрати його собі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: