На Львівщині повідомили про підозру лікарю, через якого померла породілля

суд

У грудні 2018 року в одній із районних лікарень на Львівщині померла породілля. За неналежне виконання службових обов'язків притягнуто до відповідальності лікаря. Сьогодні йому повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівщини.

«За неналежне виконання професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки для хворої, 62-річному анестезіологу-реаніматологу однієї з районних медичних установ Львівщини загрожує покарання – до двох років позбавлення волі», - сказано в повідомленні.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, в ніч на 28 грудня 2018 року в одній з районних лікарень Львівщини після пологів померла 28-річна місцева мешканка.

Також встановлено, що смерть жінки настала внаслідок неналежного виконання професійних обов’язків лікарем-анестезіологом-реаніматологом, який допустив недбалість при проведенні анестезії та штучної вентиляції легень, а також не забезпечив необхідного післяопераційного догляду породіллі, яка перебувала у важкому стані.

Нагадаємо, на Львівщині слідчі повідомили лікарям про підозри у неналежному виконанні професійних обов’язків через яких померла 17-річна вагітна дівчина, що звернулась у медзаклад за допомогою у липні 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: