Молодь Львівщини запрошують на перегляд фільму «Крути 1918»

молодь8
ілюстративне фото

Львівський обласний молодіжний центр спільно з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА запрошують молодь на спільний перегляд української історичної драми «Крути 1918», - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Захід відбудеться завтра, 29 січня, у  День 103-ї річниці історичного бою під Крутами. Транслюватимуть фільм у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру (вул. Винниченка, 12). Початок о 17:00 годині.

Стрічка «Крути 1918» розповідає про бій під залізничною станцією Крути, в якому молоді добровольці-гімназисти поклали своє життя на захист України від російської Червоної гвардії. Фільм пронизаний особистими історіями головних героїв, і відкриває нові деталі трагедії Крут.

«Ми усвідомлюємо наскільки важливо для молоді утверджуватися у національній ідентичності. Тому перегляд, обговорення та осмислення такого фільму дасть можливість молоді глибше усвідомити цінність таких понять, як незалежність, суверенність та державність. Водночас, це можливість вивчити й краще зрозуміти історію на прикладі героїзму студентів, які відстоювали та боролися за українську незалежність», - зазначив співорганізатор, керівник Львівського обласного молодіжного центру Василь Шатрук.

Для перегляду фільму, необхідно попередньо зареєструватися за посиланням. Через карантинні обмеження кількість місць обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: