На Львівщині відбудеться зимовий етап національної серії «Кубок Карпат» з ралі

раллі
фото з відкритих джерел

13 та 14 лютого на території Львівської області відбудеться І зимовий етап національної серії «Кубок Карпати» з ралі – «8 Зимові вершини».

Відтак, сьогодні, 29 січня, провели  засідання організаційного комітету з підготовки та проведення змагань, яке очолив заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко, - пишуть у пресслужбі ЛОДА.

Головною унікальність етапу є швидка снігова траса у високогір’ї Карпат.

«Розвиваємо регіональні курортні зони не лише туризмом, але й активним спортом. Відтак, уже восьмий рік поспіль ми готуємось організовувати на Львівщині зимовий етап, який є частиною національної серії «Кубку Карпат» з ралі. Його головною  унікальністю є швидка снігова траса у високогір’ї Карпат, тому питанню безпеки ми приділяємо особливу увагу», – зазначив Іван Собко.

Як зазначив Іван Собко, для уникнення перекриття доріг загального користування, при визначенні маршруту проведення змагань, розглядається можливість прокладати маршрут через лісові дороги та дороги, які використовує НГВУ «Бориславнафтогаз».

Нагадаємо, що маршрут траси пролягає через Східницю – Орів – Зимівки – Уличне. Загальна дистанція становить 140 км, а загальна довжина спеціальних ділянок – 70 км. Кількість спеціальних ділянок – 6.

За результатами засідання Іван Собко доручив відповідальним структурам здійснити інформування мешканців населених пунктів, розташованих уздовж траси змагань, аби забезпечити їх безпеку та безпеку глядачів під час заходу.

Окрім того, забезпечити перекриття руху транспорту відповідно до маршруту змагань. Підготувати трасу до зимового етапу, передбачити ділянки для глядачів та аварійного заїзду автомобілів.

Організатори І зимового етапу національної серії «Кубок Карпати» з ралі «8 Зимові вершини» – управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА та Галицький Автомобільний Клуб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: