Поява Мілевського поки що не вплинула на перспективи «Минаю»

63744492751871

Ужгородський «Минай» став головним ньюзмейкером зими в українському футболі, оголосивши про підписання контракту з колишнім нападником «Динамо» та збірної України Артемом Мілевським.

Мілевський вже розпочав тренування з новою командою і встиг роздати низку інтерв’ю провідним виданням країни та популярним блогерам, але чи стали шанси «Минаю» на збереження прописки в елітному дивізіоні вищими після прибуття досвідченого та талановитого, але наразі вже дуже не молодого 36-річного нападника?

Багато хто сумнівається у цьому, і зокрема в списку скептиків знаходяться букмекерські експерти. Компанія Betwinner у своїй довгостроковій лінії ніяк не змінила котирування на шанси «Миная» залишитися в УПЛ, у зв’язку з появою у команді зіркового новачка. Аналітики Бетвіннер – компанії з однією з найбільш широкою лінією для парі на події у будь-якому з відомих людству видів спорту, як вважали ужгородців третіми в списку на виліт після ФК «Львів» та винниківського «Руху», так  продовжують дотримуватися цієї думки. І цей момент є дуже красномовним на фоні пафосних заяв самого Мілевського про намагання забити якомога більше голів в УПЛ після повернення.

Чи праві букмекерські аналітики, які не вважають прибуття Артема «Х-фактором» для перспектив «Минаю» зберегти прописку в еліті? Думаємо, що в цьому випадку корисною буде статистика результативності самого гравця. Як повідомляє портал Бетонмобайл, Мілевський не надто виблискував в останні місяці своєї кар’єри. Що й казати, коли на рахунку цього бомбардира лише 4 забиті м’ячі в 30-ти поєдинках за свою останню команду – «Динамо-Брест». І це переважно матчі у чемпіонаті та кубку Білорусі – турнірах, які, будьмо відверті, все ще поступаються за рівнем українській Прем’єр-лізі.

Така статистика уже не тішить фанатів «Минаю», у якого саме із результативністю величезні проблеми в першому історичному сезоні в УПЛ. Ужгородці забили лише 9 голів у 12-ти матчах чемпіонату, тобто менше одного м’яча у середньому за поєдинок. За цим показником «Минай» – передостанній в сезоні (менше забив лише «Львів» – 8), а тому постає логічне питання: чи гарним є вибір на користь Мілевського в такій ситуації? Чи може краще було пошукати не такого впізнаваного та популярного, але більш ефективного гравця?

* Новини компанії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: