Викладачка Більченко виступала на каналі бойовиків (відео)

57366707_2113429335358832_2233820681152233472_o
Фото з Fb.

Викладачка НПУ імені Драгоманова Євгенія Більченко кілька років тому виступала на каналі підконтрольних Росії бойовиків. Її представили як «активістку Майдану», яка різко змінила свої погляди, дізнавшись «правду» про події на Донбасі.

Більченко в ефірі пропагандистського каналу виступала у 2018 році, однак відео в мережі поширили зараз, - пише 24 канал.

Викладачка Національного педагогічного університету імені Драгоманова говорила про ситуацію на Донбасі й навіть захищала Росію, яка напала на Україну та розпочала війну в 2014 році. Зокрема, Більченко сказала, що не побачила на Сході російських військових.


У мене була чітка картина, що на Донбасі є російська армія і люди пішли воювати з російською армією. Того, що я побачила на війні, було досить, щоб зрозуміти, хто вбиває мирних людей, і російської регулярної армії там немає,
– заявила вона у коментарі прокремлівській пропагандистці.

Більченко також заявила, що мешканці окупованих територій можуть її не пробачати, та вона готова померти за їхнє право говорити.

Нагадаємо, професорка Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Євгенія Більченко, яку обурив закон про мову, записала відеозвернення до президента Зеленського. У своєму дописі вона називає Україну американською колонією, а закон «ланкою в ланцюзі, черговим опухлим лімфовузлом в тілі онкохворої американської колонії». І додає, що тепер свідомо переходить на російську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: