Львівські патрульні затримали грабіжників, які напали на перехожого

o_1ed5tmua716rkkqns04tejtgu1k
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Вчора, близько 22-ї години надійшов виклик на лінію 102 про те, що заявника пограбували на вулиці Личаківській в районі Винниківського ринку.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Невідомий наніс постраждалому тілесні ушкодження і заволодів його телефоном. Сума збитків — 14 тисяч гривень. Потерпілий надав опис двох ймовірних зловмисників.

Патрульні 4 батальйону обстежили вулиці, але результату це не дало. Місце розташування телефону показувало там де заявник востаннє підключався до інтернету. Орієнтування на зловмисників передали усім екіпажам.

Схожих осіб патрульні виявили на вулиці Городоцькій в районі трамвайного депо. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили чохол від згаданого телефону, саме такий як описав потерпілий.

Осіб супроводили в Львівське районне управління поліції. Згодом, потерпілий упізнав їх. Ними виявилися 20 та 22-річні чоловіки. 30-річний львів'янин написав заяву.

Після проведення першочергових слідчих дій 22-річного мешканця Рівненської області затримали в порядку ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за ч.2 ст.186 ( Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) ККУ.

Карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: