На Львівщині судитимуть двох зловмисників, які обікрали продуктовий магазин

суд78г

Як встановили правоохоронці, один із підозрюваних незадовго до крадіжки з крамниці обікрав один з вищих навчальних закладів. Слідчі відкрили кримінальні провадження та повідомили зловмисникам про підозри, а також скерували обвинувальні акти до суду.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

30 грудня до поліції звернулися працівники одного із вищих навчальних закладів Дрогобича, які повідомили, про крадіжку комп’ютерної техніки з приміщення. Оперативники кримінальної поліції Дрогобицького районного відділу поліції встановили особу зловмисника - 34-річного місцевого мешканця, вже неодноразово судимого за майнові злочини.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення(Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Під час досудового розслідування слідчі також встановили, що зловмисник причетний до низки крадіжок з крамниць, які скоював разом з товаришем, неодноразово судимим 33-річним місцевим мешканцем. 15 січня зловмисники кілька разів протягом дня викрали товари з одного з продуктових магазинів, розташованих на вулиці Грушевського у Дрогобичі.

Досудові розслідування завершені. Обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: