У Львові повідомили про замінування вокзалу

вибухівка
ілюстративне фото

Поліцейські перевірили повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу у Львові – вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Правоохоронці проводять заходи для встановлення особи зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Анонімне повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу у Львові надійшло у поліцію сьогодні, 1 лютого, близько 8.35.

На місці події працювали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, а також співробітники інших служб поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію - вибухонебезпечних предметів не виявлено. З будівлі було евакуйовано близько 100 осіб.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: