У Первомайську чоловік з сокирою напав на охоронця і підпалив «Епіцентр»

епіцен6
фото ДСНС

 Пожежа в «Епіцентрі» в Первомайську спалахнула сьогодні близько 13:00. За попередніми даними, в результаті пожежі постраждалих немає.

Пожежа в «Епіцентрі» в Первомайську спалахнула сьогодні близько 13:00.

Рятувальники локалізували пожежу в одноповерховій будівлі ТЦ «Епіцентр» у Первомайську, що виникла 2 лютого о 14:20 на площі 4 тис. м.кв. До гасіння залучено 73 чол. та 19 од. техніки, з них від ДСНС 65 чол. та 15 од. техніки, - повідомляють у ДСНС України.


У пресслужбі поліції Миколаївської області повідомляють, що палій прийшов у торговий центр з сокирою та напав на охоронця, після чого здійснив підпал приміщення.

Він почав розливати займисті рідини у відділі лакофарбових товарів.

«Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, підпалив приміщення і кинувся бігти. Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали і затримали зловмисника у дворах, де ще один з працівників отримав удар сокирою. На місце події охоронці викликали поліцейських», - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Він доставлений у Первомайське управління поліції.

За даним фактом порушено кримінальну справу (умисне знищення або пошкодження майна) (замах на вбивство).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: