«Укрзалізниця» розпочала продаж пільгових квитків через чат-боти

уз67

Українська компанія «Укрзалізниця» запустила продаж пільгових квитків на поїзди Інтерсіті+ через чат-боти. Квиток зі знижкою можна оформити на дитину або студента.

Про це йдеться в повідомленні на сайті УЗ.

Повідомляється, що з 5 лютого в чат-ботах «Укрзалізниці» у Viber і Telegram з'явилася можливість покупки пільгових студентських та дитячих квитків на поїзди Інтерсіті+.

«Всього з початку роботи чат-бота кількість його користувачів досягла 74 тисяч, 80% від цієї кількості користувалися чат-ботом в Viber. Всього було заброньовано близько 1,2 тисячі квитків. Кожен п'ятий клієнт використовував для оплати Apple Pay або Google Pay», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, з 12 січня придбати квиток на поїзд можна через чат-боти в Viber і Telegram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ціни на квитки на потяги зростуть на 2% вже з 1 березня 2021 року. Потім квитки будуть дорожчати щомісяця до кінця року.

Також повідомлялося, що «Укрзалізниця» має намір відновити залізничне сполучення з територіями, які прилягають до окупованого Криму. У компанії відзначають, що всі обмеження щодо перевезень є негативним фактором для економіки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: