В Україну не впустили російську акторку, яка знімалася в серіалі у Криму

акторка

Російську акторку, яка незаконно відвідувала тимчасово окуповану територію АР Крим, не пропустили на територію України в аеропорту «Бориспіль».

Про це в п’ятницю, 5 лютого, повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

4 лютого росіянка прилетіла в Україну рейсом зі Стамбула. Під час заходів прикордонного контролю військовослужбовці контрольно-пропускного пункту «Київ» встановили, що ця громадянка РФ у 2020 році незаконно перебувала в Криму.


«На півострів вона потрапила з порушенням встановлено порядку в’їзду та виїзду. За наявною інформацією, вона брала участь у зйомках серіалу «Непотопляемая», в якому виконувала головну роль», – сказано в повідомленні.

Через порушення українського законодавства прикордонники притягнули цю особу до адміністративної відповідальності, відмовили їй у перетині кордону та винесли заборону в’їзду в Україну терміном на три роки. Росіянку повернули до країни вильоту.

За даними ЗМІ, завернута росіянка – Глафіра Тарханова, актриса театру й кіно, яка з 2002 року працює в московському театрі «Сатирикон. Саме вона виконувала головну роль у серіалі «Непотоплювана».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: