Для очищення доріг Львівщини від снігу задіяли 80 одиниць техніки

_1612690247_604x317_3_0_nw
Фото: ЛОДА

На Львівщині упродовж ночі 7 лютого  для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли 80 одиниць техніки.

Використали 556,2 тонни піщано-соляної суміші для механізованої та ручної підсипки, повідомили у ЛОДА.

Відтак, Служба автомобільних доріг у Львівській області задіяла 33 одиниць техніки та використала 433,3 тонни піщано-соляної суміші. Своєю чергою, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 47 технічних засоби та використав  122,9 т ППС.

Зазначимо, за прогнозами синоптиків, на території Львівської області 7 лютого на дорогах ожеледиця. Вдень значний сніг з переходом в мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви східного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. У місті Львові сьогодні на дорогах ожеледиця. Вдень значний сніг з переходом в мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви східного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини.

Просимо водіїв бути уважними та обережними за кермом.

Львівська облдержадміністрація закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області «112».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: