Львівські спецслужби попереджають про значне погіршення погодних умов

147959039_775257886436756_2089952504123735148_n
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

У зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів від Балканського циклону 7 – 9 лютого очікується погіршення погодних умов: сніг з переходом в мокрий сніг, значні опади (мокрий сніг та дощ).

Очікуються пориви східного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця, на окремих ділянках – снігові замети.

Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, зв’язку, будівництва, комунального господарства та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомляє, що дорожники готові до негоди. Дорожні умови в області цілодобово контролюють працівники підрядних організацій та інженери Служби автомобільних доріг у Львівській області.

З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та з міркувань безпеки дорожники закликають водіїв та інших користувачів доріг сьогодні, 7 лютого після 15:00 утриматись від поїздок.

У негоду рекомендується водіям, насамперед великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення.

В свою чергу, поліція Львівської області звертається до водіїв: будьте максимально уважними за кермом, дотримуйтесь Правил дорожнього руху та користуйтеся пасками безпеки.

Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

У випадку, якщо ви опинились у складній ситуації внаслідок несприятливих погодних умов, звертайтесь до поліції, зателефонувавши на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: