У Львові поліцейські затримали зловмисників, причетних до шахрайства з продажем автомобіля

148137927_5564991623541197_2189566142060719001_n
Фото: Нацполіція

Автомобіль правоохоронці вилучили, зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Трьох жителів Львова віком 23, 24 та 29 років, які реалізували нерозмитненний «Фольксваген Пасат» з підробленими документами, викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції спільно з співробітниками Управління карного розшуку поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановили, що зловмисники придбали привезений з-за кордону автомобіль «Фольксваген Пасат», проте не розмитнили в установленому порядку, а підробивши документи, продали покупцю.

Сьогодні, 7 лютого, близько 13.30 поліцейські затримали зловмисників на вулиці Стрийській у Львові під час реалізації ними транспортного засобу. До затримання залучались бійці батальйону поліції спеціального призначення поліції Львівщини та співробітники Управління патрульної поліції Львівської області.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

За скоєне затриманим загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до вчинення інших кримінальних поавопорушень.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и на открытом воздухе)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: