У Львові лікар каже, що його незаконно звільнили

лікарі7

У Львівській лікарні «Охмадит» звільнили дитячого лікаря-невролога Василя Штибеля через відсутність на робочому місці. саме так йдеться у наказі про дисциплінарне стягнення. 

У Львівській лікарні «Охматдит» звільнили дитячого лікаря-невролога Василя Штибеля через відсутність на робочому місці. Саме таке формулювання використали у наказі про дисциплінарне стягнення. Натомість лікар називає своє звільнення незаконним.

Про інцидент повідомив сам Василь Штибель на сторінці Вільної профспілки ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ».

«Мені важко уявити, чим треба було керуватись, щоби звільнити лікаря за прогул при попередньо поданій і завізованій заяві на відпустку (фото заяв і наказів щодо звільнення нижче)», – написав лікар.

Він вважає, що причиною звільнення став конфлікт з адміністрацією лікарні. Каже, що тепер свої права треба захищати у суді.

«Свої права на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, на працю, на відпочинок, у тому числі на додатковий день відпочинку для донора тепер треба захищати в суді?!» – зазначив Василь Штибель у дописі.

У «Охматдиті» також прокоментували дану ситуацію. Директор КНП ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» Олександра Бурда повідомила, що лікар неправильно оформив документи.

«Комісія зафіксувала прогул. Ситуація є гостра. Якщо я підписувала наказ, значить я знаю, чому це зробила. Далі будуть суперечки, оскарження. Є суд і суд буде вирішувати, хто правий. Це моя позиція. Якщо я помилилась, я готова нести відповідальність за те, що я роблю», – розповіла ІА «Дивись.info» Олександра Бурда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: