У Львові з 22.00 вийде нова зміна працівників для прибирання міста

приб

З огляду на рекордну кількість опадів, для прибирання вулиць, хідників, площ міста залучають як комунальні служби, так і військові частини, навчальні заклади, підприємства.

Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, додатково 310 осіб дають ці інституції, щоб допомогти прибирати місто від снігу. А сьогодні з 22.00 год на прибирання міста вийде нова зміна працівників шляхово-ремонтного підприємства, яка працюватиме впродовж ночі.

«Прибирання міста від снігу триває. Маємо рекордну кількість опадів, тому до прибирання залучаємо не лише всі комунальні служби, але й підприємства, навчальні заклади, військові частини.

Так, для допомоги у прибиранні Львівський державний університет безпеки життєдіяльності дав 200 осіб, військова частина на вул. Княгині Ольги — 60 осіб, Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут — 50 осіб.

Також працівники наших відділів у співпраці з голова ОСББ, обдзвонюють усіх власників багатоквартирних будинків, керівників приватних і комунальних управляючих компаній, щоб ті забезпечили прибирання прибудинкових територій біля своїх будинків.

Голови районних адміністрацій і працівники департаменту економічного розвитку обдзвонюють підприємства, які є на території їхніх районів, щодо допомоги у прибиранні. Відзначу, що сьогодні підприємства дали районам по 5 одиниць техніки для прибирання снігу.

Отож, активно працюємо і залучаємо всіх до прибирання, адже роботи багато і опади продовжуються», — повідомила Ірина Маруняк.

За її словами, сьогодні о 20.0 год буде перезмінка працівників на ШРП, і з 22.00 год на прибирання вийде нова зміна, яка працюватиме впродовж ночі. А зранку прибирати вулиці вийдуть двірники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: