У Винниках, Чижках і у Львові завтра не буде води: адреси

cb04f386-c96b-4e2f-b399-bbb935d22e8a
У зв'язку з ремонтними роботами, завтра без води залишаться Винники та с.Чижки, а також проблеми із водопостачанням спостерігатимуться у двох районах Львова. Фото ілюстративне

У вівторок, 9 лютого, від ранку до опівночі припинять подачу води у Винники, село Чижки, а також проблеми із водопостачанням спостерігатимуться на деяких вулицях двох львівських районів.

Про це повідомили в ЛМКП «Львівводоканал» та зазначили, що з 07.00 до 24.00 год вівторка будуть проводити ремонтні роботи на водомережах.

Буде припинено подачу води у Винники та Чижки.

Подача води з пониженим тиском буде здійснюватися в Личаківський і Сихівський райони міста, відповідно до переліку: вул. Пасічна, Лисиницька, Китайська, Медової Печери, Соколина, Кузьми, Стешенка, Латвійська, Майорівка, Садівнича, Ярошинської, Каштанова, Глухий Кут, А. Рудаки, Шафарика, Дж. Вашингтона, Пасіки Галицькі, Довга, Пирогівка, Пимоненка, (17,19).

Стабільне водопостачання очікується 10 лютого з 6.00 год.

«Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. На час проведення ремонтних робіт і промивки просимо зробити необхідний запас води»,  додають у повідомленні.

Цілодобова гаряча лінія ЛМКП «Львівводоканал»: 15−51 (для стаціонарних) або +38 (032) 259 15 50, +38 (032) 259 15 51 (з мобільного).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: