У Львові горе-батьки залишили трьох дітей без їжі: ті попросили про допомогу поліцейських

e7064311-7e9d-4767-a8ec-f98f268c9d6a
Фото: поліції

Днями до поліції звернувся хлопчик, котрий попросив допомоги, мовляв, батьки не повертаються додому, а він та його братик і сестричка дуже голодні. З'ясувалось, що мама й тато розпивали алкоголь.

Днями до поліції звернувся хлопчик, котрий попросив допомоги, мовляв, батьки не повертаються додому, а він та його братик і сестричка дуже голодні. З'ясувалось, що мама й тато розпивали в той час алкоголь.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Це сталось у суботу, 6 лютого, 13-річний львів’янин та повідомив про те, що він, його молодша сестричка та 3-річний братик голодні, вдома немає їжі, а батьки відмовляються йти додому.

«Правоохоронці заспокоїли дітей, принесли для них їжу, напої, а також встановили місцеперебування матері та батька, які в той час вживали алкогольні напої», - сказано в повідомленні.

Стосовно батьків складено адміністративний протокол за ч.1 ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели з ними роз’яснювальну бесіду.

Невдовзі бабця дітей зателефонувала до поліції та подякувала за допомогу її онукам, яких правоохоронці не залишили в біді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: