З'явився свіжий рейтинг партій до Верховної Ради

вибори результати

Чотири політичні партії мають найкращі шанси подолати п'ятивідсотковий бар'єр, якби вибори до Верховної Ради відбувалися найближчим часом.

Про це повідомляють у Центрі Разумкова.

«Якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради, найбільшу підтримку виборців отримали б політична партія «Слуга народу» (за неї готові віддати свій голос 15% усіх опитаних або 22% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме) та партія «Опозиційна платформа — За життя» (відповідно 14% і 22%)».

За партію «Європейська солідарність» готові віддати свій голос відповідно 12% і 18%, ВО «Батьківщина» — відповідно 7,5% і 10%».

Партію «Сила і честь» готові підтримати відповідно 3% і 5%, партію «Голос» — відповідно 2% і 3%.

Радикальну партію Олега Ляшка— відповідно 2% і 2,5% респондентів, ВО «Свобода» — відповідно 2% і 2,5%, партію «Громадянська позиція» — відповідно 2% і 2%, партію «Українська стратегія Гройсмана» — відповідно 2% і 2%, «Партію Шарія» — відповідно 2% і 2%, партію «Опозиційний блок» — відповідно 1% і 1%, партію «УДАР Віталія Кличка» — відповідно 1% і 1%.

Крім того дострокове припинення повноважень Верховної Ради України і проведення дострокових виборів до Верховної Ради підтримують 52% опитаних (не підтримують 31%)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: