Пластилін Play-Doh: огляд пропонованих наборів

148336488_513205972989748_7159854222947199480_n

Ліплення з пластиліну – це корисне, захопливе заняття, яке розвиває фантазію, образне мислення, а також зміцнює кисті, виробляє чіткість рухів, уважність, акуратність.

Але багатьох батьків турбує склад цього виробу. До його підбору слід підходити відповідально. Не можна купувати такі набори на розкладках і в кіосках. Продукція сумнівного походження має характерний хімічний запах, сильно липне не тільки до рук, але і до будь-яких поверхонь, на яких залишає жирні плями.

В інтернет-магазині Панама https://panama.ua/brand/42675/ представлено високоякісне тісто для ліплення бренду Play-Doh. Ця марка входить в каталог американської корпорації Hasbro, яка займається виробництвом іграшок, наборів для творчості, а також має власну мультиплікаційну студію. Перша партія була виготовлена ​​в середині 50-х і поставлялася у школи міста Цинциннаті (штат Огайо).

Переваги та особливості

  • Безпека. Співвідношення компонентів в рецептурі міститься в секреті. На сайті бренду наводиться інформація, що в формулу продукту входять вода, сіль, борошно. У 1957 році хімік Тянь Лю знизив концентрацію солі, що дозволило готовим моделям не втрачати інтенсивності кольору при висиханні. Також у формулі присутні крохмаль, бура, харчові барвники та ароматизатори, спеціальні агенти для підтримки необхідного рівня вологості, пластичності, а також для створення необхідної текстури. Пластилін Play-Doh нетоксичний, добре переноситься шкірою, має виражений солоний присмак, який відразу відбиває бажання брати кольорове тісто в рот. Але в складі продукту є невелика кількість борошна, тому для дітей з непереносністю пшеничної клейковини він не підходить.
  • Правила використання та зберігання. Пластилін цієї марки має м'яку текстуру і його не потрібно розігрівати в руках перед початком роботи. Термін придатності становить 2-3 роки й залежить від кліматичних умов. Пластилін упакований у спеціальні контейнери, які повинні бути щільно закриті. Масу можна використовувати багаторазово – дитина зліпила фігурку, показала її батькам, а потім розім'яла й зробила нову. Тому фотографуйте кожну роботу, щоб створити оригінальну фотогалерею. Навіть при акуратному використанні шматочок тесту може випадково потрапити на килим, оббивку меблів, одяг. Не хвилюйтесь – плям не буде. Потрібно просто почекати поки тісто висохне, а потім видалити його жорсткою щіткою.
  • Різноманітні пропозиції. В каталог входить класична маса, а також різні тематичні набори. Спеціальні комплекти дозволять малюкові спробувати себе в ролі кондитера й приготувати морозиво, торт, кекси. У лінійці Dohvinci є трафарети й картриджі різної тематики – природа, тварини, спорт, візерунки. Також є різноманітні ліцензійні пропозиції, за допомогою яких можна зліпити популярних анімаційних персонажів. Особливо відзначимо комплект для юного перукаря. У нього входить перукарське крісло, аксесуари для стрижки та укладання, спеціальні ляльки й маса для ліплення, з якої будуть створені оригінальні зачіски.

Пластилін Play-Doh – це безпечне, гіпоалергенне тісто для ліплення, що відкриває особливі можливості для творчого розвитку.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: