У Києві презентують 14-томне видання Лесі Українки без цензури

лу

У Києві в Українському Домі відбудеться презентація нецензурованого видання творів Лесі Українки у 14 томах.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Фейсбуці, - пише Укрінформ.

«Ось він – сигнальний примірник першого із 14-ти томів повного нецензурованого зібрання творів Лесі Українки. Поставили печатку, затвердили й відправили до друкарні. Спадок письменниці з її листами, невиданими рукописами та чернетками. Вперше в Україні. У друці 14-томник вийде обмеженим накладом, але оцифрована версія буде доступна всім охочим», - написав Ткаченко.

Він зазначив, що його презентація відбудеться в Українському Домі у День народження Лариси Косач, а усі охочі зможуть побачити у рамках мистецького проєкту «Леся Українка: 150 імен».

«З 26 лютого по 8 березня. МКІП та Держмистецтв запрошує усіх долучатися до події та не пропустити. Як кажуть: save the date», - додав Ткаченко.

Як повідомлялося, протягом 2021 року під егідою Міністерства культури й інформаційної політики відбудеться серія заходів з нагоди 150-річного ювілею Лесі Українки.

Міністерство інформуватиме і висвітлюватиме всі заходи і події ювілейного року Лесі Українки в пресрелізах, на своїх сторінках у соціальних мережах, в партнерських ЗМІ, через соціальну рекламу, а також на окремому сайті, запущеному з нагоди ювілейного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: