У Львові вирішили, як боротимуться зі снігопадом

сніг78

У Львові відбулося позапланове засіданні міської комісії з ТЕБ і НС.

Про це розповів під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

«Завершилось засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій. Негода не вщухає, вночі у Львові випало до 35 см снігу», - розповів Андрій Садовий.

На позаплановому засіданні міська комісія з ТЕБ і НС  прийняла такі рішення:

управлінню освіти департаменту гуманітарної політики перевести школи на режим дистанційного навчання, але залишити відкритими для учнів, які не мають з ким залишитись вдома, забезпечити роботу дитячих установ у форматі чергових груп.

Рекомендувати закладам, установам та підприємствам на території м. Львова перейти на формат дистанційної роботи, або оголосити п’ятницю вихідним днем з можливістю відпрацювання у інший день.

Звернути увагу керівників ОСББ, приватних управляючих компаній на їх персональну відповідальність за забезпечення благоустрою біля будинків, які у них знаходяться на обслуговуванні від снігу та належних умов функціонування систем життєзабезпечення населення.

На час погіршення погодних умов (сильних снігопадів), заборонити в'їзд у місто важковагового транспорту, крім забезпечення життєдіяльності міста.

Власникам житлового фонду (державної, комунальної, приватної і колективної) форм власності своєчасно залучати необхідні сили і засоби для розчищення проїзної і пішохідної частини вуличної мережі від снігу, льоду та інших нагромаджень.

Управлінню патрульної поліції у Львівській області організувати патрулювання працівників управління на підйомах доріг, за можливості збільшити кількість екіпажів для контролю дорожньої обстановки на адміністративних територіях Львівської міської територіальної громади.

Управлінню соціального захисту забезпечити належну роботу пункту обігріву, організувати роботу міських соціальних установ у посиленому режимі.

Львівським міським електричним мережам ПрАТ «Львівобленерго» забезпечити готовність аварійних бригад РЕМ підприємства для ліквідації непередбачуваних наслідків з припинення постачання електричної енергії.

Львівському відділенню АТ «Львівгаз» здійснювати постійний контроль за обсягами споживання газу з метою недопущення критичного пониження тиску у газових мережах.

Нагадаємо, за інформацією заступниці мера з питань ЖКГ Ірини Маруняк, впродовж останніх 4 днів у Львові випало 169% місячної норми опадів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: