За добу у Львові понад 50 осіб скористались пунктами обігріву

пункт обігріву5

Пункти обігріву у Львові продовжують діяти в посиленому режимі. Один із них функціонує у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Кирилівській, 3а, інший — у приміщенні БО «Регіональний центр соціальної адаптації» на вул. Личаківській, 56.

Вчора до пунктів обігріву прийшла 21 людина, а у нічліжці цієї ночі ночували 33 людей, - пишуть у пресслужбі ЛМР.

«Всі наші установи працюють в посиленому режимі. Сьогодні провів оперативну нараду, щоб швидко реагувати на всі звернення про допомогу: чи це сім'я у складних життєвих обставинах, чи це старенькі. У нічліжці сьогодні ночувало 33 осіб, в пунктах обігріву вчора була 21 людина. Наші штатні працівники центру обліку зараз організовані в соціальний патруль, і виїжджають на виклики від осіб, які побачили бездомних. Було 8 таких повідомлень, ми виявили 4 осіб, але 2 з них не були бездомними, тому відмовилися від послуг центру, але їм надали певну допомогу», — повідомив під час засідання міського штабу із боротьби з наслідками негоди.

Нагадаємо, у Центрі обліку та нічного перебування пункт обігріву функціонує щоденно з 09.00 до 20.00 год (з 20.00 до 09.00 год для бездомних осіб діє відділення нічного перебування). Тобто усі відвідувачі можуть залишатись у Центрі упродовж доби.

Пункт обігріву на вул. Личаківській, 56 працює в робочі дні з 09.00 до 18.00 год. Зазвичай його відкривають за умови зниження температури повітря до мінус 10 °C. Проте, через різке погіршення погодних умов, а також зважаючи на сильні снігопади, пункт обігріву на Личаківській, 56 діятиме і не за таких низьких температур. Працюватиме він у такому режимі до завершення снігопадів.

У ЛМР звертаються до усіх небайдужих повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб, які потребують допомоги, за тел. 2331479, або 2331049. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: