На вулиці Хмельницького збудують готель

varen2

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво готелю на вулиці Богдана Хмельницького.

Зокрема, виконком видав Руслану Вареницькому містобудівні умови та обмеження на  будівництво офісно-готельної будівлі на вул. Б. Хмельницького, 106 зі зносом існуючої споруди.

Земельна ділянка площею 0,0905 га, перебуває у комунальній власності й призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до детального плану території у районі вул. Б. Хмельницького, вул. Волинської, вул. Промислової.

«Тут існує будівля, на місці неї пропонується створити невеликий, відносно, готель, фактично в глибині кварталу. Загальна кількість номерів – 58» – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 63,8 %. Гранична висота будинку визначена на рівні 15,7 метрів для 5-поверхової частини та 11,70 метрів – для 4-поверхової частини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: