У Львові курсує соціальний автомобіль

630_360_1452132093-9512-moroz-foto-cem-zavodru
Фото з відкритих джерел.

У Львові працює понад 50 пунктів обігріву.

Про це під час брифінгу розповів перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

«Там можна прийти зігрітись і випити гарячого чаю чи кави. Ці пункти працюють протягом робочого дня у закладах культури, в управляючих компаніях, у закладах по різних районах міста. На Сихові Центр Довженка перепрофілював свій перший поверх у пункт обігріву, також пункт обігріву є у центрі МолоДвіж, у центральній частині міста - у туристично-інформаційному центрі, в Ратуші. Бібліотеки по районах міста і заклади культури також на цей непростий час перепрофілювалися і приймають відвідувачів, які погано почуваються і потребують зігрітись», - розповів Андрій Москаленко.

За його словами, в посиленому режимі працює Центр обліку та нічного перебування бездомних людей на вулиці Кирилівській, 3а.

«Цієї ночі там ночували 32 людей, протягом сьогоднішнього дня звернулося 11 людей. У цілодобовому форматі зараз працює і соціальний патруль — автомобіль, який виїжджає з цього центру. Тому, якщо бачите людину, яка є в потребі і на морозі, чи заснула, чи побачите, що їй стало недобре, чи їй нема куди піти, дуже просимо телефонувати на Гарячу лінію 1580, і цей соціальний патруль приїде, щоби допомогти», - додав Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: