У Львові в приміщенні кіноцентру облаштували пункт обігріву

пункт обігріву

У Львові в приміщенні Lviv Film Center, що розташований в Горіховому гаю,  облаштували пункт обігріву. На 12 лютого скасован всі кіносеанси.

У Львові в приміщенні Lviv Film Center, що розташований в Горіховому гаю,  облаштували пункт обігріву. 12 лютого скасовано всі кіносеанси.

Про це повідомляють на офіційній сторінці Lviv Film Center.

«В період 12.02. -15.02. в нашому кіноцентрі діятиме офіційний пункт обігріву.
Всі, хто потребує тепла та комфортного перепочинку в таку негоду можуть завітати до нас — зігрітися та випити чашку гарячого чаю», - зазначено в повідомленні.

Кіноцентр працює щодня згідно з графіком, проте 12 лютого всі сеанси скасовано, відповідно рішення Львівської міської ради.

Нагадаємо, благодійні організації закликають львів’ян допомогти бездомним під час снігопаду

Керівник благодійної організації «Eleos-Lviv», яка діє при Львівсько-Сокальській єпархії ПЦУ, ієрей Іван Данилів закликає допомогти бездомним людям під час снігопаду.

Сконтактувати щодо волонтерства можна, написавши на сторінку. Водночас, якщо Ви не можете долучитися до роздачі їжі особисто, можете переказати кошти на картку: 5457082221601383 (Приватбанк, Іван Данилів).

Додамо, що бездомним також допомагають і у спільноті «Емаус — Оселя». Вони закликають не зачиняти під’їзди у люті морози. А також, при нагоді, дати бездомній людині гарячого чаю чи якоїсь страви. Можна також запропонувати теплий одяг чи надати інформацію про пункти годування для безпритульних людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: