За добу на Львівщині надзвичайники буксирували десятки автомобілів (фото)

буксир2

Упродовж доби підрозділами ГУ ДСНС у Львівській області було здійснено 30 виїздів для надання допомоги на автодорогах області.

Про це повідомляють у ДСНС у Львівській області.

Всього відбуксировано 43 транспортних засобів, з них 6 автомобілів швидкої медичної допомоги, 6 автобусів, 10 легкових автомобілів, 21 вантажну та великогабаритну техніку, у яких перебувало 111 людей, з них 17 дітей. Від підрозділів ГУ ДСНС у Львівській області було залучено 31 одиницю спецтехніки та 123 чоловік особового складу.

Зокрема 11 лютого о 20.40 год. надійшло повідомлення, що в с. Острів (Червоноградська МТГ) Червоноградського району внаслідок складних погодних умов (значні опади снігу) утворився затор із 12 автомобілів протяжністю 5 км. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу відбуксировано 3 автомобілі, вивільнено 11 осіб, а саме: мікроавтобус (5 чол.), легковий автомобіль (3 чол.) та карета швидкої допомоги (3 чол.).

Нагадаємо, 12 лютого на Львівщині знову призупинено рух вантажівок на двох дорогах.

Зокрема зупинили рух вантажівок на двох дорогах: – М-09 Тернопіль-Львів-Рава Руська; – М-06 Київ-Чоп.

Відтак, вночі  для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли 205 одиниць техніки. Використали 1186 тонн піщано-соляної суміші для механізованої та ручної підсипки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: